Αρχική σελ΄ίδα / Καλοκαιρινά Λαχανικά / Πιπεριές Καυτερές
Φρέσκια βιολογική καυτερή πιπεριά (πράσινη). Καταναλώνεται ψητή με ελαιόλαδο, ως συνοδευτικό με φέτα ή ακόμα και μέσα σε φαγητά.
Κατηγορία: Καλοκαιρινά Λαχανικά
Ποικιλία: Καυτερή (Πράσινη)
Οι καυτερές πιπεριές λόγω της περιεκτικότητάς τους σε καψαϊκίνη έχουν σημαντικές φαρμακευτικές ιδιότητες. Πέρα από τα θρεπτικά συστατικά τα οποία περιέχουν όπως οι κοινές πιπεριές, ενισχύουν τον μεταβολισμό, μειώνουν την πείνα και σε σημαντικό ποσοστό τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.